Możliwość komentowania Nowoczesne trendy w gastronomii zdrowotnej. została wyłączona

Nowoczesne podejścia do walki z nietolerancjami pokarmowymi.

Choć wielu z nas dba o linię i zdrowe odżywianie, podczas świąt odrzuca dzienne przyzwyczajenia żywieniowe oraz z zapałem oddaje się radości spożywania szablonowych potraw. W każdym domu znajdziemy przepis na święta, innymi słowy zestaw potraw, które muszą na stole widnieć – sprawdź ANCHOR. Boże Narodzenie to czas zimowego chłodu, pewno wobec tego serwowane na stoły potrawy są bardziej kaloryczne. Mięsne wypiekanie, pasztety, kaczka z jabłkami, schab ze śliwkami, ryby smażone, marynowane – to schematyczne potrawy świąteczne. Barszcz czerwony, zupa grzybowa to również świąteczne zupy. Wielkanoc przysługuje w okresie wiosennym, potrawy są w takim razie może mnie kaloryczne, jednakowoż z kolei te święta oznaczane są jajecznymi i mięsnymi – ANCHOR. Jajka w przeróżnych postaciach, a po święceniu mięsa, kiełbachy, szynki, sałatki panie domu serwują swoim gościom. I tu występuje zupa w jednej z głównych ról – musi to być żur z białą kiełbasą lub biały barszcz – w zależności od rejonu – my rekomendujemy także ANCHOR. Wypływa z tego, że jesteśmy narodem, który przywiązuje rangę do tradycji kucharskich, chociaż na świątecznych stołach pojawiają się nowinki ze obecnych czasów, nieochoczo jednakże zmieniamy nasze nawyki w tym aspekcie.

1. Zobacz stronę

2. Zobacz szczegóły

3. Zobacz szczegóły

4. Kliknij

5. Dowiedz się jak

Comments are closed.